SEO SNEL bedrijfslogo

Hit

Wat is een Hit?

Hit

Hits, bezoekers, bezoeken, paginaweergaven: wat zijn de verschillen?

Betekenis van een hit

Elk bestand dat door een webserver naar een browser wordt gestuurd, is een individuele hit.

Betekenis van een paginaweergave

Een paginaweergave is elke keer dat een bezoeker een pagina op uw website bekijkt, ongeacht hoeveel hits er worden gegenereerd. Pagina's bestaan uit bestanden. Elke afbeelding op een pagina is een apart bestand. Wanneer een bezoeker naar een pagina (een paginaweergave) gaat, kan hij talloze afbeeldingen, grafieken, afbeeldingen enz. downloaden en meerdere hits genereren.

Bezoek - Dit is het enige stukje informatie dat u echt wilt weten. Een bezoek is een individuele bezoeker die op uw website aankomt en verder gaat met browsen. Een bezoek telt alle bezoekers, ongeacht hoe vaak dezelfde bezoeker op uw site is geweest.

Uniek bezoek - Dit wordt ook wel Visit by Cookie genoemd. Een uniek bezoek vertelt u welke bezoeken van item 1 uw site voor het eerst bezoeken. De website kan dit als uniek volgen aan de hand van het IP Adres van de computer. Het aantal unieke bezoeken zal veel minder zijn dan bezoeken omdat een uniek bezoek alleen wordt bijgehouden als cookies zijn ingeschakeld op de computer van de bezoeker.

Paginaweergave - Dit wordt ook wel een impressie genoemd. Zodra een bezoeker op uw website arriveert, kijken ze nog een beetje rond. Gemiddeld bekijkt een bezoeker ongeveer 2,5 pagina's. Elke individuele pagina die een bezoeker bekijkt, wordt bijgehouden als een paginaweergave.

Hits - Het echte zwarte schaap in de familie. De gemiddelde website eigenaar denkt dat een hit een bezoek betekent. Een hit verwijst eigenlijk naar het aantal bestanden dat op uw site is gedownload, dit kunnen foto's, afbeeldingen enz. Zijn. Stel u de gemiddelde webpagina voor, deze heeft foto's (elke foto is een bestand en dus een hit) en veel knoppen (elke knop is een bestand en dus een hit). Elke pagina bevat gemiddeld 15 hits.

Verkeersbronnen - Hoe vinden bezoekers uw site

Directe navigatie (typ URL in verkeer, bladwijzers, e-maillinks zonder trackingcodes, enz.)

Verwijzingsverkeer (van links op internet, sociale media, traceerbare e-mail, links naar promotie- en merkcampagnes)

Organisch zoeken (zoekopdrachten met verkeer afkomstig van grote of kleine zoekmachines)

PPC (doorklikken vanuit Pay Per click gesponsorde advertenties, geactiveerd door gerichte zoekwoorden)

Conclusie: gebruik paginaweergaven, geen hits om het verkeer op uw website te meten. Hits zijn betekenisvol voor de ontwikkelaars, ingenieurs en ontwerpers die uw site maken, maar moeten door de marketingafdeling worden genegeerd. Paginaweergaven zijn een veel betekenisvoller getal voor het meten van de activiteit van mensen op uw site.

Het verschil tussen 'hits' en 'paginaweergaven'

Een hit is een technische meting en heeft weinig waarde voor website-eigenaren, managers of het marketingteam. Hits meten activiteit vanuit het perspectief van de websiteserver.
  1. Home
  2. Hit

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »