SEO SNEL bedrijfslogo

Wat zijn heatmaps?

Heatmap

Heatmaps zijn een methode om gegevens grafisch weer te geven, waarbij waarden in kleur worden weergegeven, waardoor het gemakkelijk is om complexe gegevens te visualiseren en in één oogopslag te begrijpen. Heatmaps kunnen handmatig worden gemaakt, hoewel moderne heatmaps over het algemeen worden gemaakt met behulp van gespecialiseerde heatmapping-software.

Heatmaps worden gebruikt sinds het einde van de 19e eeuw, toen Toussaint Loua een shading map gebruikte om sociale demografische veranderingen in Parijs te visualiseren.

De huidige heatmapping technologie werd begin jaren negentig voor het eerst een handelsmerk van softwareontwerper Cormac Kinney, die een hulpmiddel ontwikkelde om realtime financiële marktinformatie grafisch weer te geven.

Bij het maken van heatmaps kunnen verschillende kleurenschema's worden gebruikt, waaronder grijswaarden en de kleuren van de regenboog. Kaarten met de kleuren van de regenboog hebben echter vaak de voorkeur, omdat mensen meer kleurschakeringen kunnen waarnemen dan grijs (hoewel er nadelen zijn).

Over het algemeen vertegenwoordigen warmere kleuren (rood en oranje) "meer gebruikte" of "populairere" secties, terwijl koelere kleuren (blauw en paars) minder vaak gebruikte delen van uw kaart vertegenwoordigen.

Heatmaps zijn visuele weergaven van gebruikersreacties op verschillende pagina's van uw website en bieden een visuele context voor eenvoudige analyse. Ze helpen u inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers, die u vervolgens kunt gebruiken om uw website aan te passen om beter aan de verwachtingen van bezoekers te voldoen, onder andere door meer conversies te genereren, bouncepercentages te verlagen of de verkoop te stimuleren.

Met andere woorden, heatmaps zijn een gemakkelijke manier om geaggregeerde gebruikerstrends voor een bepaalde webpagina te contextualiseren.

Vaak worden ze gebruikt om klikken en tikken op een webpagina te onthullen, waarbij elk pagina-element op de pagina een kleurcode heeft op basis van hoe populair het is. De meest geklikte of getikte elementen kunnen felrood zijn, terwijl de minder geklikte elementen vervagen naar koelere kleuren.

Waarom zou u heatmaps gebruiken?

Alle websites willen hetzelfde: tevreden gebruikers. Tevreden gebruikers kopen meer, abonneren zich vaker of consumeren meer content.

Het probleem is om erachter te komen waar uw gebruikers blij van worden.

Als u een UX-ontwerper, een marketingprofessional, een digitale analist of een product owner bent, is dit nog meer waar. U ontmoet uw klanten zelden in het echt. En zelfs als u dat wel doet, weten ze misschien niet wat ze van een website willen of weten ze niet hoe ze dit moeten uitdrukken.

U moet echter nog steeds hun klantreis begrijpen alsof u naast hen zat wanneer ze uw website bezoeken. En met een heatmap kunt u precies dat doen.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Heatmaps

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »