SEO SNEL bedrijfslogo

Voordelen van het uitbesteden van uw Google Ads beheer

Google Ads uitbesteden?

SEO Uitbesteden

Online Marketing Uitbesteden

Het opzetten van Google Ads is eenvoudig, een succes maken is dat niet.

Google Ads is als alcohol en Google is de barman. De barman wordt gestimuleerd om u de duurste, meest winstgevende drank te verkopen. U wilt daarentegen het beste drankje voor u. Onthoud dat Google wordt betaald door de klik en u wordt betaald door de conversie.

Google heeft het voor kleine bedrijven heel gemakkelijk gemaakt om Google Ads in te stellen en uit te voeren. Met stellingen als “Zet uw online advertentie in 15 minuten op en laat Google de rest doen”. Het is gemakkelijk in te zien waarom veel kleine bedrijven falen bij het maken van succesvolle Google Ads accounts.

We hebben veel Google Ads accounts overgenomen waar dezelfde veelvoorkomende problemen voorkwamen: verspilde uitgaven en slechte opbrengsten.

Als u een Google Ads account beheert en in een van deze vier categorieën hieronder valt. Dan is het misschien tijd om het beheer uit te besteden aan een Google Ads bureau om verspilde uitgaven te verminderen en het rendement te verhogen.

Gebrek aan kennis

Een van de belangrijkste redenen waarom bedrijven stoppen met het gebruik van Google Ads omdat het duur is en ze het rendement niet zien. Google Ads kan een heel moeilijk programma zijn om voor te optimaliseren en soms zelfs te begrijpen. Het is geen platform waar hoe meer geld je erin stopt, hoe beter de resultaten.

Velen stoffen Google advertenties vervolgens af als niet werken voor hun bedrijf, maar dat is waarschijnlijk niet waar. Ik durf te zeggen dat uw concurrenten het gebruiken. Het moet voor hen op een bepaald niveau werken als ze erin blijven investeren. Dus misschien is het niet zo dat Google Ads niet werkt voor uw bedrijf - misschien komt het omdat u de tool niet correct gebruikt.

De meeste Google Ads accounts hebben dezelfde of vergelijkbare basisfouten die wijzen op een gebrek aan kennis over het productief en effectief configureren van Google Ads

Ze richten zich op de short-tail zoekwoorden wanneer die vaak niet de meest efficiënte of winstgevende zijn, b.v. "schoenen"Ze hebben slecht gestructureerde campagnes of een enkele ineffectieve campagne.

Zoekwoorden zijn niet thematisch gegroepeerd, bijv. blauwe schoenen gegroepeerd met roze overhemden

Geen gebruik van uitsluitingszoekwoorden - een teken dat uw budget wordt verspild

Data niet volledig begrijpen - hoe weet u wat een goed rendement oplevert als u niet meet?

Hier zijn een paar tips om het maximale uit uw Google Ads account te halen

Tekort aan data

Online marketing wordt wel ‘de meest meetbare vorm van marketing genoemd. De mogelijkheid om ROI te meten en te begrijpen is een van de grote voordelen van Google Ads, maar zoals hierboven uiteengezet, nemen we veel accounts over die zelfs geen rudimentary tracking hebben.

Een van de eerste dingen die SEO-SNEL opmerkte toen we een Google Ads accounts controleerden, is hoe weinig accounts effectieve conversietracking hebben.

Dit is een verontrustende statistiek als u geen conversies bijhoudt en Google Analytics en Google Ads niet gekoppeld heeft, is het bijna onmogelijk om effectief:

Ontdekken wat werkt en wat niet?

Uw Google Ads account en bestemmingspagina's optimaliseren om de prestaties te verbeteren?

Om geld te besparen en uw ROI te verbeteren?

Tijdgebrek

Als gevolg van het gebrek aan accountactiviteit zullen vrijwel alle aspecten van het Google Ads account hieronder lijden. Verspilling van budget aan irrelevante zoekwoorden, advertenties van lage kwaliteit, resulterend in lage klikfrequenties. Wat op zijn beurt een negatief effect zal hebben op kwaliteitsscores, vertoningsaandelen, kosten per klik en uiteindelijk op ROI.

In onze ervaring is consistente accountactiviteit de belangrijkste indicator om te bepalen of uw Google Ads account al dan niet slaagt. Adverteerders die inloggen en werken aan het optimaliseren van hun campagnes ten minste één keer per maand, doen het onvermijdelijk beter dan degenen die hun accounts voor langere tijd negeren.

Google Ads kan een harde noot zijn om te kraken voor kleine bedrijven, maar een beetje meer tijd besteden aan het beheren van een betaalde zoekcampagne kan voldoende zijn om u een voorsprong te geven op de overgrote meerderheid van de adverteerders.

Gebrek aan structuur

Zoals hierboven uiteengezet, is de optimalisatie van Google advertenties geen eenmalige gebeurtenis. Accounts zijn echter vaak gebouwd op een slechte basis waar voortdurende accountactiviteit uw account niet tot een succes zal maken.

We hebben in punt één uiteengezet dat veel accounts vergelijkbare basisfouten bevatten. Als uw account aan een van de bovenstaande punten voldoet. Dan is het verstandig zijn om een volledige audit uit te voeren en indien nodig te herstructureren om de prestaties te verbeteren.

Accounts die de tijd investeren om te herstructureren, zien vaak betere resultaten.

Een leadgeneratie bedrijf zag bijvoorbeeld na 3 maanden:

Conversies verhoogd met 10%

Kosten per lead gedaald met 2%

Conversieratio verhoogd met 6%

Het uitvoeren van een volledige audit en het beoordelen van de bedrijfsdoelstelling van Google Ads kost tijd en kennis.

Google Ads bureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor Google Ads nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van SEAoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Google Ads Uitbesteden

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »