SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is go no go?

Een go/no go beslissing is een belangrijke beslissing die wordt genomen in projectmanagement. Het is een beslissing om door te gaan met het project (go) of om het project te annuleren (no go). Het doel van deze beslissing is om te bepalen of het project haalbaar is en of het de gewenste resultaten zal opleveren.

Een go/no go beslissing wordt vaak genomen aan het begin van een project of bij belangrijke mijlpalen in het project. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de projectscope of het projectbudget verandert, of wanneer er nieuwe stakeholders of risico's worden geïdentificeerd.

Bij het nemen van een go/no go beslissing zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Een van de belangrijkste factoren is de haalbaarheid van het project. Hierbij wordt gekeken naar de beschikbaarheid van de nodige middelen, zoals mensen, tijd en budget, en naar de technische haalbaarheid van het project.

Een andere factor is de vraag of het project voldoet aan de doelstellingen en eisen van de stakeholders. Dit omvat het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van de stakeholders en het beoordelen of het project aan deze eisen voldoet.

Een derde factor is het risicomanagement. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar de mogelijke risico's die het project met zich meebrengt en hoe deze risico's kunnen worden beheerd en vermeden.

Een go/no go beslissing wordt vaak genomen door een projectteam of door een besluitvormingsorgaan. Het projectteam brengt meestal een aanbeveling uit aan het besluitvormingsorgaan, op basis van hun analyse van de factoren die van invloed zijn op de haalbaarheid van het project.

Wanneer een go beslissing wordt genomen, gaat het project door naar de volgende fase. Als er een no go beslissing wordt genomen, wordt het project geannuleerd. In sommige gevallen kan een no go beslissing betekenen dat het project opnieuw moet worden gepland of dat er nieuwe strategieën moeten worden ontwikkeld om de haalbaarheid te verbeteren.

Een belangrijk voordeel van het nemen van een go/no go beslissing is dat het projectteam de tijd en middelen kan concentreren op projecten die waarschijnlijk succesvol zullen zijn. Dit kan helpen om verspilling van middelen te voorkomen en om de efficiëntie en effectiviteit van het projectmanagementproces te verbeteren.

Een ander voordeel is dat een go/no go beslissing helpt om de verwachtingen van de stakeholders te managen. Door een duidelijk beeld te krijgen van de haalbaarheid van het project, kunnen stakeholders beter worden geïnformeerd over de vooruitgang en de mogelijke resultaten van het project.

Een go/no go beslissing kan echter ook enkele nadelen hebben. Een van de nadelen is dat het proces tijdrovend en kostbaar kan zijn. Het kan bijvoorbeeld veel tijd en middelen kosten om de nodige informatie te verzamelen om een ​​weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. go no go

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »