SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is geofencing?

Geofencing is een locatiegebaseerde technologie die marketeers en ondernemers helpt om gerichte advertenties en informatie naar potentiële klanten te sturen. Het is een geautomatiseerd systeem dat gebruik maakt van GPS-, RFID-, Wi-Fi- of mobiele netwerksignalen om een virtuele grens rond een geografisch gebied te creëren. Wanneer een gebruiker die zich binnen dit gebied bevindt, een specifieke actie onderneemt, zoals het openen van een app of het betreden van een fysieke winkel, kan een gerichte marketingboodschap worden verzonden.

Geofencing is een handige manier om gerichte marketingcampagnes te voeren en potentiële klanten op een relevante manier te bereiken. Enkele voorbeelden van hoe geofencing kan worden gebruikt, zijn onder meer:

In-store targeting: geofencing kan worden gebruikt om klanten die een fysieke winkel bezoeken, te targeten met gerichte advertenties en promoties. Wanneer een klant de winkel binnenkomt, kan er bijvoorbeeld een pushmelding worden verzonden met een speciale korting op een bepaald product of een ander speciaal aanbod.

Evenementen targeting: geofencing kan worden gebruikt om potentiële klanten te bereiken die zich binnen een bepaald gebied bevinden waar een evenement plaatsvindt. Bijvoorbeeld, als er een muziekfestival plaatsvindt, kan een gerichte advertentie worden gestuurd naar mensen die zich binnen een bepaalde straal van het evenement bevinden.

Reclame targeting: geofencing kan worden gebruikt om gerichte advertenties te plaatsen op specifieke locaties, zoals luchthavens, treinstations of bushaltes. Wanneer een potentiële klant zich binnen het geofencede gebied bevindt, kan er een advertentie worden getoond die relevant is voor die locatie.

Onderzoek targeting: geofencing kan worden gebruikt om klanten te bereiken die zich binnen een bepaald gebied bevinden om feedback of enquêtes te verzamelen. Bijvoorbeeld, als een bedrijf een nieuw product op de markt brengt, kan er een enquête worden verzonden naar mensen die zich binnen een bepaalde straal van de winkel bevinden waar het product wordt verkocht.

Geofencing kan ook worden gebruikt om bedrijven te helpen hun processen te stroomlijnen en hun efficiëntie te verbeteren. Bijvoorbeeld, het kan worden gebruikt om te helpen bij het volgen van de levering van goederen, het bijhouden van werknemers die in het veld werken, of het beheersen van de toegang tot bepaalde gebieden.

Een belangrijk onderdeel van geofencing is het verzamelen en analyseren van gegevens over de gebruikers die zich binnen het geofencede gebied bevinden. Dit kan helpen om inzicht te krijgen in de interesses en voorkeuren van de doelgroep en kan worden gebruikt om de marketingcampagnes verder te verfijnen en te optimaliseren.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. geofencing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »