SEO SNEL bedrijfslogo

Garantie

Wat is Garantie?

garantie

Garantie kan een complex concept zijn. Elke fabrikant van een product of -verkoper van producten, gericht op consumenten of commerciële gebruikers, verkoopt niet alleen de fysieke producten, maar biedt de koper vaak enige mate van zekerheid over de productprestaties gedurende een bepaalde periode. Dit wordt traditioneel een fabrieksgarantie genoemd. Er zijn 2 soorten garanties, extra garantie (soms verkopers- of fabrieksgarantie genoemd) en wettelijke garantie, met als belangrijkste verschil dat er in de Nederlandse wet geen expliciete garantietermijn staat genoemd. U heeft een wettelijk recht op een deugdelijk product., maar expliciet worden aangeboden aan klanten als onderdeel van de verkooptransactie, en omvatten beloften en uitspraken over een product of over een toezegging om defecten en storingen die consumenten kunnen ondervinden, te verhelpen.

Wat is Garantie en Service?

Garantie en service is in wezen het nakomen van de belofte die een bedrijf zoals een fabrikant detailhandelaar of serviceprovider doet bij de verkoop van een product met garantie of een uitgebreide garantie of servicecontract. Garantie en service omvat het onderhouden, repareren of vervangen van een product met garantie.

Service houd meestal een buitendienstmedewerker in met gereedschap in de hand om producten te repareren. De garantie en service is echter geëvolueerd. Sommige producten kunnen worden gerepareerd en andere niet, in die zin dat het goedkoper is om een product te vervangen door een nieuwe of gereviseerd product. Sommige producten die geschikt zijn voor Internet of Things, IoT kunnen een storing melden aan fabrikanten en serviceproviders voordat het zich ontwikkelt tot een volledige productstoring, waardoor er proactief onderhoud in plaats van reactief onderhoud kan plaatsvinden.

De Geschiedenis van Garantie

De vrijheid om iemand te contracteren was een rechtsbeginsel onder het vroege gewoonterecht en is dat in veel opzichten nog steeds. Voorbehoud, beschermde de koper en was een natuurlijk gevolg van een dergelijk principe, aangezien de partijen het recht hadden om een contract aan te gaan zoals ze wilden. De vrijheid was echter niet zo absoluut dat men negeerde hoe fraude of dwang deze vrijheid en het resulterende contract zou aantasten. In dezelfde geest zou het niet nakomen van een belofte met betrekking tot de kwaliteit of het soort goed ook een contract ongeldig maken als het niet voldeed aan de garantie, hoewel de garantie uitdrukkelijk moest worden gecommuniceerd. In sommige landen duurde het tot het einde van de 19e eeuw voordat de garantie voorwaarden werden uitgebreid met positieve eigenschappen of beweringen over het karakter of de kwaliteit van een verkocht artikel.

Het belangrijkste probleem met betrekking tot garantie is in welke mate fabrikanten, verkopers en verhuurders verantwoordelijk moeten zijn voor het risico van defecten en non-conformiteit in goederen die zij distribueren. De ethische basis voor garanties is elementaire eerlijkheid bij commerciële transacties. In de loop van de tijd is het risico bij commerciële transacties verschoven van de koper, naar de verkoper.

Garantie Betekenis

Garantie, een belofte of garantie van een verkoper of verhuurder over de kenmerken of kwaliteit van eigendommen, goederen of diensten. Een garantie kan ‘uitdrukkelijk 'zijn (dwz expliciete mondelinge of schriftelijke verklaringen over de kwaliteit of identiteit van het item) of‘ impliciet ’(dat wil zeggen, afgeleid uit het contract in overeenstemming met de wettelijke vereisten), en het kan dienen om de koper of huurder om de ontvangst van conforme goederen te verzekeren of een oplossing te bieden voor schending van de overeenkomst door de verkoper.
  1. Home
  2. Garantie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »