SEO SNEL bedrijfslogo

FTP

Wat is FTP?

FTP

FTP (File Transfer Protocol) wordt gebruikt om te communiceren en bestanden over te dragen tussen computers op een TCP / IP-netwerk (Transmission Control Protocol / Internet Protocol), ook wel internet genoemd. Gebruikers aan wie toegang is verleend, kunnen bestanden ontvangen en overdragen op de File Transfer Protocol-server (ook bekend als FTP-host / site). Een websiteontwikkelaars gebruikt FTP om wijzigingen aan een website aan te brengen. Gezien het grote aantal bestanden dat moet worden afgehandeld, is het comfortabeler en veiliger om ze via FTP te beheren.

Geschiedenis van FTP

FTP bestaat al meer dan 40 jaar, maar is in die tijd aanzienlijk veranderd. De originele specificatie ervoor is geschreven door Abhay Bhushan en gepubliceerd op 16 april 1971 als RFC 114. RFC staat voor "Request for Comments" en is een formeel document van de Internet Engineering Task Force.

In 1980 kwam TCP / IP op de markt en werd FTP vervangen door de TCP / IP-versie in RFC 765, en later RFC 959 in oktober 1985, wat de huidige specificatie is. Latere wijzigingen voegden beveiligingsextensies, passieve modi en IPv6-ondersteuning toe.

De eerste FTP-clients konden niet meer zijn dan command-line programma's, omdat ze werden ontwikkeld voordat besturingssystemen GUI's hadden. Sindsdien zijn er veel GUI-clients en automatiseringshulpprogramma's ontwikkeld voor desktops, servers, mobiele apparaten en hardware. FTP is ook geïntegreerd in applicaties, zoals webbrowsers.

Hoe werkt FTP?

Het File Transfer Protocol wordt uitgevoerd binnen de toepassingslaag van de TCP / IP-internetprotocolsuite. Dit plaatst het op dezelfde laag als HTTP of POP. Kenmerkend voor deze protocollen is dat ze samenwerken met programma's als browsers en e-mailclients om u van dienst te kunnen zijn. Er is ook speciale FTP-software voor het File Transfer Protocol.

Deze programma's hebben over het algemeen twee gebieden. Een gebied toont de lokale directorystructuur inclusief alle bestanden op de harde schijf. Het andere gebied toont het geheugen van de server inclusief de bestanden en mappen die zich daar bevinden. De software maakt het voor de gebruiker mogelijk om bestanden tussen de twee gebieden te verplaatsen. Tegenwoordig kunnen browsers en de opdrachtregel van het besturingssysteem ook worden gebruikt voor FTP.

Hoe krijgt u toegang tot de bestanden?

Elke keer dat u toegang wil krijgen tot uw File Transfer Protocol, heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet heeft, kunt u helemaal niet inloggen. Er zijn twee verbindingen die nodig zijn om bestanden te verzenden en ontvangen via File Transfer Protocol en om de opdrachten te gebruiken die nodig zijn om File Transfer Protocol te gebruiken. Als u eenmaal de verbindingen heeft die nodig zijn om de bestanden te verzenden en te ontvangen, moet u ervoor zorgen dat u de bestanden naar de standaardpoort stuurt. De standaardpoort is het protocol dat internet gebruikt om de bestanden van de ene computer naar de andere te verplaatsen.

Om bestanden te kunnen ontvangen, moet de client manager die u gebruikt voor File Transfer Protocol een onderdeel zijn van de server die bekend staat als de "lijst". Wanneer de nieuwe server de bestanden ontvangt, stuurt deze een bericht naar de client manager om hem te laten weten dat de bestanden zijn ontvangen.

Waar is een FTP server?

FTP-servers en de veiligere SFTP-serversoftware voeren twee basistaken uit: 'Put' en 'Get'. U kunt bestanden op de FTP-server plaatsen of bestanden ophalen van de FTP-server.
  1. Home
  2. FTP

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »