SEO SNEL bedrijfslogo

Extranet

Wat is een Extranet?

Extranet

Een extranet is een sterk beveiligd privénetwerk dat speciaal is ontworpen om bepaalde personen toegang te geven tot de virtuele communicatieruimte van uw organisatie. Het wordt vaak gedefinieerd als een privénetwerk dat internettechnologie en een openbaar telecommunicatiesysteem gebruikt om een deel van de bedrijfsinformatie of activiteiten via een beveiligd systeem te delen met leveranciers, verkopers, partners, klanten of andere bedrijven. Een extranet wordt vaak beschouwd als onderdeel van het intranet van een bedrijf en wordt uitgebreid tot geautoriseerde gebruikers buiten de organisatie.

Een extranet is een privénetwerk dat gebruik maakt van internet waarmee mensen buiten een bedrijf - partners, verkopers of geautoriseerde klanten - toegang hebben tot bedrijfsinformatie.

Aangezien het extranet een privénetwerk is, zorgt dit ervoor dat de gegevens veiliger zijn dan wanneer ze via een normale internetverbinding zouden worden gedeeld.

Naast internettechnologieën gebruikt het extranet ook het openbare telecommunicatiesysteem om die informatie te delen.

In wezen is een extranet een uitbreiding van het intranet van een bedrijf.

Wat is het verschil tussen intranet en extranet?

Intranet is een netwerk waar medewerkers content kunnen creëren, kunnen communiceren, samenwerken, dingen voor elkaar kunnen krijgen en de bedrijfscultuur kunnen ontwikkelen. Een extranet is vergelijkbaar met intranet, maar biedt ook gecontroleerde toegang tot geautoriseerde klanten, leveranciers, partners of anderen buiten het bedrijf.

Voor velen kan het verwarrend zijn om het verschil tussen een intranet en extranet te begrijpen, vooral voor degenen die ze nog nooit eerder hebben gebruikt.

Intranet- en extranetsoftware ondersteunt twee verschillende gebieden in een bedrijf, maar heeft vergelijkbare doelen: verbeteren hoe medewerkers met klanten en met elkaar samenwerken. Soms worden ze gecombineerd in dezelfde software, soms afzonderlijk.

Eenmaal geïntegreerd in een bedrijfsmodel, kunnen deze portalen de dagelijkse activiteiten efficiënter, gestroomlijnder, beter verbonden en productiever maken.

Voordelen van extranet in het bedrijfsleven

Het delen van informatie is eenvoudig.

Zonder extranet van een klant deelt u waarschijnlijk bestanden via e-mail met externe partijen. Dit leidt tot verouderde documentversies, grote bestandsbijlagen die de inbox verstoppen en belangrijke informatie die verloren gaat of over het hoofd wordt gezien. Het kan ook tijdrovend en irritant zijn om te zoeken naar informatie die diep in e-mails zijn begraven.

Een extranet zorgt ervoor dat alle relevante informatie - inclusief alle versies van geüploade documenten - op één plek staat. Tel daar de indexeerbaarheid van een moderne oplossing bij op en iedereen vindt binnen enkele seconden wat hij nodig heeft.

Extranet betekenis

Een computersysteem dat het voor bepaalde organisaties mogelijk maakt om met elkaar te communiceren en informatie te delen.
  1. Home
  2. Extranet

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »