SEO SNEL bedrijfslogo

Embargo

Wat is een Embargo?

Embargo

Een embargo is een overheidsbeperking op de import of export van goederen, diensten, valuta en andere waarden naar een ander land of een andere staat. Het kan zowel in oorlogstijd als in vredestijd worden opgelegd en omvat alle aspecten van handel en economische activiteit. Embargo's kunnen worden opgelegd voor specifieke categorieën goederen, wetenschappelijke en technische informatie, vervoer en andere diensten, enz. In moderne internationale betrekkingen fungeert een embargo als een instrument van economische, wetenschappelijke, technische en financiële druk, gericht op het forceren van veranderingen in het interne en buitenlandse beleid van de doelstaat.

Soorten embargo's

Embargo's kunnen verschillende vormen aannemen. Een handelsembargo verbiedt de export van bepaalde goederen of diensten. Een strategisch embargo verbiedt alleen de verkoop van militair-gerelateerde goederen of diensten. Sanitary embargo's worden uitgevaardigd om mensen, dieren en planten te beschermen. Zo verbieden sanitaire handelsbeperkingen die zijn opgelegd door de Wereldhandelsorganisatie (WTO) de invoer en uitvoer van bedreigde dieren en planten.

Sommige handelsembargo's staan de uitwisseling van bepaalde goederen toe, zoals voedsel en medicijnen, om aan humanitaire behoeften te voldoen. Bovendien bevatten de meeste multinationale embargo's clausules die bepaalde export of import toestaan volgens een beperkt aantal beperkingen.

Strategisch of handelsembargo

Een strategisch embargo: verbiedt de verkoop of elke vorm van uitwisseling van militair materieel met een land. Het verbiedt gewoonlijk de verkoop van goederen die een directe bijdrage leveren aan de militaire macht van het land.

Een handelsembargo: richt zich op commerciële activiteiten, d.w.z. import en export plus financiële / bancaire diensten.

Wetgevers zeggen dat handelsembargo's krachtige en effectieve wapens zijn. Veel historici wijzen er echter op dat ze in de overgrote meerderheid van de gevallen niet erg effectief zijn, erg veel tijd nodig hebben om het gedrag van een land te veranderen en de neiging hebben om normale burgers veel meer schade toe te brengen dan de mensen die de leiding hebben.

In veel gevallen wordt het land dat het embargo oplegt ook economisch geschaad. Als het land bijvoorbeeld 20% van uw export koopt en u plotseling stopt met handelen, zullen veel bedrijven in uw land daaronder lijden.

Een embargo is een instrument voor economische oorlogvoering dat om verschillende redenen kan worden ingezet, waaronder:

Om vastberadenheid aan te tonen; laat aan het land zien dat u niet bluft.

Een vergelding voor de acties van een ander land.

Om een politiek signaal af te geven.

Om een land te dwingen zijn gedrag te veranderen.

Om een natie of zijn leider af te schrikken van ongewenste activiteiten.

Om de militaire macht van het land te verzwakken.

Embargo betekenis

Embargo's zijn beperkingen op transacties met buitenlandse handel. Ze verbieden bepaalde handelingen en juridische transacties in de buitenlandse handel met een bepaald land of bepaalde personen of groepen personen. Er is een onderscheid tussen totale embargo's, gedeeltelijke embargo's en wapenembargo's.
  1. Home
  2. Embargo

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »