SEO SNEL bedrijfslogo

E-A-T

Wat is Google E-A-T?

E-A-T

De Google E-A-T-algoritme update maakt deel uit van een lange reeks grote veranderingen in de manier waarop Google websites rangschikt. Hoewel ze meerdere keren per dag kleinere wijzigingen introduceren, zijn het de belangrijkste updates die echt invloed hebben op het leven van website-eigenaren.

Hoewel de E-A-T-update in het verleden niet zo veel indruk maakte als anderen (denk aan Mobilegeddon), heeft het wel belangrijke implicaties waarvan u op de hoogte moet zijn. Om die reden leert u in dit artikel wat de Google E-A-T-algoritme update is, wat de effecten zijn op search en wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw website goed blijft presteren.

Ten eerste is deze update niet iets heel nieuws. Sinds begin augustus 2018 merkten veel SEO experts fluctuaties op in de zoekresultaten. Daarnaast kondigde Google ook aan dat er een brede update zou komen, iets wat ze niet vaak doen.

Wat is E-A-T? E-A-T staat voor "Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness".

"Expertise" - U moet een expert zijn in uw vakgebied. Expertise betekent dat u de vaardigheid van de maker voor de Main Content of (MC) moet laten zien en deze moet vermelden in uw content. Expertise is minder cruciaal voor websites met humor of roddels, maar wel van vitaal belang voor medische, financiële of juridische websites. Het goede nieuws is dat elke site expertise kan tonen als de content waarheidsgetrouw en nuttig is voor gebruikers.

"Authoritativeness" - U moet aantonen dat u een autoriteit of de autoritativiteit van de maker bent voor de MC. En u kunt dit krijgen van de expertise van uw schrijvers of uzelf. Als uw pagina een community- of forumdiscussie is, is de kwaliteit van de conversatie de drijvende kracht achter autoriteit. Inloggegevens zijn noodzakelijk, maar persoonlijke ervaringen zoals recensies ook.

"Trustworthiness" - U moet gebruikers laten zien dat ze de maker of het bedrijf van de Main Content, de MC zelf en de website kunnen vertrouwen. Betrouwbaarheid is vooral belangrijk voor e-commercewebsites die gebruikers om hun betalingsgegevens vragen. Alles aan uw site moet ervoor zorgen dat gebruikers zich veilig voelen tijdens hun bezoek. Om te beginnen moet u onmiddellijk een SSL-certificaat op uw site implementeren, aangezien ten minste 70% van de resultaten van de eerste pagina SSL gebruikt (het is een van de vele scores van Google)

U moet eten om in leven te blijven. En dat geldt ook voor uw website-content. Een ander soort "eten", maar het idee is hetzelfde.

Hoe kunt u uw Google E-A-T-score verbeteren?

1. De naam van de auteur

"Begrijpen wie verantwoordelijk is voor een website is een cruciaal onderdeel van het beoordelen van E-A-T"

2. Persoonlijke branding

"U kunt reputatiegegevens verwachten van de grote bedrijven en websites van grote organisaties, evenals bekende makers van content"

3. Verwijder of bewerk low quality E-A-T-content

Als de belangrijkste content bijvoorbeeld het aanbieden van medisch advies is, moet er altijd "bewijs dat de auteur medische expertise heeft". Maar "voor sommige onderwerpen zijn de meeste deskundige informatiebronnen gewone mensen die hun levenservaringen delen op persoonlijke blogs, forums, recensies, discussies enz."

4. Beveiliging

Zorg ervoor dat uw site veilig is. Een "checkout met een onveilige verbinding" wordt bijvoorbeeld beschouwd als een pagina van "lage kwaliteit". Werk met betrouwbare keurmerken en certificaten om een hoge kwaliteitsbeoordeling te krijgen.

Content van hoge kwaliteit

Content van hoge kwaliteit publiceren? We verhogen de betrouwbaarheid van uw website door content te publiceren die autoriteit aantoont. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. E-A-T

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »