SEO SNEL bedrijfslogo

Earned Media

Earned media is een vorm van marketing die zich richt op het verdienen van aandacht en positieve publiciteit door middel van positieve mond-tot-mondreclame, journalistieke verslaggeving en social media. In deze tekst zullen we dieper ingaan op wat earned media is, waarom het belangrijk is en hoe het kan worden toegepast.

Wat is earned media?

Earned media is een vorm van marketing die zich richt op het verdienen van aandacht en positieve publiciteit door middel van positieve mond-tot-mondreclame, journalistieke verslaggeving en social media. In tegenstelling tot paid media (betaalde advertenties) en owned media (eigen media, zoals websites en social media-accounts), wordt earned media verdiend door het creëren van waardevolle en relevante content die consumenten van nature willen delen met hun vrienden en volgers.

Waarom is earned media belangrijk?

Earned media is belangrijk om verschillende redenen:

Geloofwaardigheid: Earned media is vaak geloofwaardiger dan betaalde media, omdat consumenten de informatie van vrienden en familie als betrouwbaarder beschouwen dan reclame.

Kosten-effectief: Earned media is vaak kosteneffectiever dan betaalde media, omdat het niet rechtstreeks geld kost om te creëren. Het kan wel tijd en inspanning kosten om waardevolle content te creëren.

Bereik: Earned media kan een groter bereik hebben dan betaalde media, omdat het kan worden gedeeld door vrienden en volgers. Dit vergroot de kans dat de content wordt gezien door nieuwe doelgroepen.

Duurzaamheid: Earned media kan lang meegaan, omdat het vaak wordt opgeslagen op sociale media en online platforms. Dit betekent dat consumenten het kunnen blijven vinden en delen, zelfs als het al lang geleden is gepubliceerd.

Hoe kan earned media worden toegepast?

Earned media kan op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van het doel en de doelgroep. Hier zijn enkele voorbeelden:

Content marketing: Bedrijven kunnen waardevolle en relevante content creëren die consumenten willen delen met hun vrienden en volgers. Dit kan bijvoorbeeld een blogpost, video of infographic zijn die inspeelt op een actueel onderwerp of trend.

Social media: Bedrijven kunnen social media gebruiken om positieve mond-tot-mondreclame te genereren. Door actief te zijn op social media en te reageren op klanten, kunnen bedrijven de betrokkenheid en het vertrouwen van hun volgers vergroten.

Public relations: Bedrijven kunnen public relations gebruiken om positieve journalistieke verslaggeving te krijgen. Door persberichten uit te geven en journalisten te benaderen, kunnen bedrijven hun merk onder de aandacht brengen en hun geloofwaardigheid vergroten.

Influencer marketing: Bedrijven kunnen influencers gebruiken om hun producten of diensten te promoten. Door samen te werken met influencers die een groot aantal volgers hebben op social media, kunnen bedrijven hun bereik en geloofwaardigheid vergroten.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. earned media

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »