SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een duns nummer?

Het Dun & Bradstreet (D&B) nummer, ook wel bekend als het DUNS nummer, is een unieke identificatiecode die wordt toegekend aan bedrijven en organisaties. Het nummer bestaat uit negen cijfers en wordt gebruikt door overheden, financiële instellingen en andere bedrijven om informatie over een bedrijf te verzamelen en te verifiëren.

Het DUNS nummer is ontwikkeld door Dun & Bradstreet, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in zakelijke informatie en analyses. Het nummer werd voor het eerst geïntroduceerd in 1962 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde standaard voor bedrijfsidentificatie.

Bedrijven en organisaties kunnen een DUNS nummer aanvragen bij Dun & Bradstreet. Het aanvragen van een DUNS nummer is gratis en kan online worden gedaan via de website van Dun & Bradstreet. Bedrijven die een DUNS nummer hebben aangevraagd, ontvangen binnen enkele dagen een uniek nummer dat kan worden gebruikt om informatie over het bedrijf te verzamelen en te verifiëren.

Het DUNS nummer wordt gebruikt door overheden en financiële instellingen om de kredietwaardigheid van een bedrijf te beoordelen en om te controleren of een bedrijf aan de wettelijke vereisten voldoet. Het nummer wordt ook gebruikt door leveranciers en klanten om de legitimiteit van een bedrijf te controleren en om te bepalen of het bedrijf geschikt is voor samenwerking.

Bedrijven kunnen hun DUNS nummer ook gebruiken om hun bedrijfsprofiel te verbeteren en hun zakelijke reputatie te versterken. Door hun DUNS nummer te vermelden op hun website en marketingmateriaal, kunnen bedrijven aantonen dat ze betrouwbaar en legitiem zijn. Het kan ook helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en investeerders.

Het DUNS nummer kan ook nuttig zijn voor bedrijven die internationaal opereren. Aangezien het nummer wereldwijd wordt erkend, kunnen bedrijven hun DUNS nummer gebruiken om informatie over hun bedrijf te verstrekken aan buitenlandse overheden, financiële instellingen en andere bedrijven. Dit kan helpen bij het opbouwen van internationale zakelijke relaties en het uitbreiden van het klantenbestand.

Naast het toekennen van DUNS nummers, biedt Dun & Bradstreet ook een breed scala aan zakelijke informatie en analyses. Het bedrijf verzamelt en analyseert gegevens over bedrijven en organisaties over de hele wereld en biedt deze informatie aan aan klanten via verschillende kanalen, waaronder online tools en rapporten.

Het DUNS nummer is een belangrijk onderdeel van de zakelijke wereld en wordt wereldwijd erkend als een standaard voor bedrijfsidentificatie. Bedrijven die een DUNS nummer hebben, kunnen profiteren van een verbeterde reputatie, meer zakelijke kansen en een betere toegang tot internationale markten.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. duns nummer

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »