SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een Discounter?

Discounters

Een discounter kan worden gedefinieerd als een detailhandelaar die een beperkt assortiment producten aanbiedt, met beperkte service tegen zeer lage prijzen.

Een discounter is een retailer die goederen te koop aanbiedt die goedkoper zijn dan vergelijkbare artikelen in traditionele warenhuizen. De discounter kan een breed scala aan kleding en huishoudelijke artikelen verkopen of slechts één type artikel verkopen, zoals kantoorbenodigdheden, schoenen, schoonheidsproducten of elektronica. Sommige discounters maken deel uit van ketens of franchises.

In tegenstelling tot de populaire 1 euro winkel die vaak over de hele wereld kan worden gevonden, verkoopt een discounter doorgaans populaire merken die goed bekend zijn bij lokale consumenten. De marketingstrategie van een discounter is over het algemeen sterk afhankelijk van het feit dat hun prijzen lager zijn dan die van een andere winkel in dezelfde regio. Sommige eigenaren van discounters adverteren prominent dat de prijzen van hun winkel lager zijn dan de prijs van een concurrent. Een aanzienlijk aantal van deze winkels beloven ook een kortingspercentage bovenop de prijs van de goedkopere detailhandelaar.

Lidl en Aldi zijn supermarkten die producten in kartonnen dozen laten zitten, en eigen merken in het assortiment hebben om zo de prijzen laag te kunnen houden. Kwalitatief gezien zijn deze producten zeker niet altijd minder dan hun duurdere concurrenten. Regelmatig komen de producten van de Aldi en Lidl dan ook als beste uit de test.

Big Bazaar en Action zijn discounters met een grote verscheidenheid aan artikelen. Naast merkloze producten vind je er ook bekende A merken in de schappen. Het assortiment is aan verandering onderhevig, dit biedt een grote variatie voor de klanten van dit soort discounters.

Hoewel discounters in de meeste landen te vinden zijn, worden de Verenigde Staten over het algemeen beschouwd als de leider in de ontwikkeling van activiteiten van discounters. Deze trend wordt normaal gesproken toegeschreven aan de behoefte van de consument aan betaalbare goederen die gepaard ging met de nasleep van de Tweede Wereldoorlog. Veel grote retailers ontdekten in deze tijd dat hun klanten niet langer de koopkracht hadden die ze in het vooroorlogse tijdperk hadden en richtten afdelingen op die vaak worden aangeduid als koopjeskelders.

Van de jaren vijftig tot het begin van de jaren negentig breidden discounters zich uit. De meeste steden, dorpen, buitenwijken en landelijke gebieden hadden minstens één discounter. Tegen het einde van de trend kwamen Target, K-Mart en Wal-Mart naar voren als de top drie van discounters in de Verenigde Staten.

Interessant is dat deze drie retailers allemaal hun eerste winkels openden in 1962. Rond diezelfde tijd creëerden andere grote winkels, zoals Montgomery Ward, J.C. Penney en Woolworth, discounters onder vergelijkbare namen als de oorspronkelijke winkels. Tegen het begin van de jaren tachtig waren de meeste van deze ondernemingen gesloten vanwege de lage verkoop. Sommige gingen failliet en andere werden verkocht aan grotere, bloeiende concurrenten.

De laatste ontwikkeling in de evolutie van discounters was de oprichting van de megastore halverwege de jaren negentig. Dit winkel concept heeft doorgaans een supermarkt en een winkel voor algemene goederen onder hetzelfde dak. Veel grote discounters hebben deze structuur overgenomen.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Discounter

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »