SEO SNEL bedrijfslogo

Deskresearch

Wat is Deskresearch?

Deskresearch

Deskresearch is een andere naam voor secundair onderzoek. In grote lijnen zijn er twee soorten onderzoeksactiviteiten: primair onderzoek (waarbij je zelf dingen gaat ontdekken); en secundair onderzoek (waar u bekijkt wat andere mensen hebben gedaan). Deskresearch gaat niet over het verzamelen van data. In plaats daarvan is uw rol als gebruikersonderzoeker die deskresearch uitvoert, eerdere onderzoeksresultaten te bekijken om een breed begrip van het vakgebied te krijgen.

Waarom deskresearch doen?

Voordat u op veldonderzoek uitgaat, een prototype ontwikkelt, een bruikbaarheidstest uitvoert of aan een project begint waarvan u gebruikersgericht wilt zijn, is het logisch om te kijken wat mensen in het verleden hebben gedaan met betrekking tot het domein van het product. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat iemand de exacte onderzoeksactiviteit heeft uitgevoerd die u van plan bent, heeft iemand vrijwel zeker geprobeerd gerelateerde vragen te beantwoorden. Het herzien van dit onderzoek is de snelste en goedkoopste manier om het domein te begrijpen.

Deskresearch is in wezen betrokken bij het verzamelen van gegevens uit bestaande bronnen en daarom wordt het vaak als een goedkope techniek beschouwd in vergelijking met veldonderzoek, aangezien de belangrijkste kosten die eraan zijn verbonden de tijd van de leidinggevende, telefoonkosten en telefoonboeken betreft. Het kan echter ook een complete verspilling van tijd en geld zijn als de onderzoeker niet de juiste kennis heeft van hoe het onderzoek wordt uitgevoerd.

Veel voorkomende vormen van deskresearch

Deskresearch kan plaatsvinden in de vorm van zoekopdrachten op internet, online platforms, brancherapporten of zelfs fysieke boeken.

Deze bronnen zijn meestal niet in hun geheel relevant, maar kunnen waardevolle informatiefragmenten bieden om uw vragen te beantwoorden.

Google Advanced Search

Aangezien er meer dan 70.000 Google zoekopdrachten per seconde plaatsvinden, is de kans groot dat u onlangs een online zoekopdracht heeft uitgevoerd.

Dit is echt de gemakkelijkste plaats om met deskresearch te beginnen, vooral als u niet precies weet wat u zoekt. Door middel van search kunt u talloze artikelen, blogs, rapporten en whitepapers over vrijwel elk onderwerp vinden.

Online search is veel krachtiger dan u voor mogelijk zal houden. Google Search biedt geavanceerde filters en instellingen om zoekwoorden, specifieke data, domeinen en meer te targeten.

Google Analytics

Een andere waardevolle gratis bron van secundaire gegevens is Google Analytics. Hoewel er in eerste instantie wat werk is om de trackingcode op elke pagina van uw website in te stellen, is deze tool erg gebruiksvriendelijk.

De gegevens kunnen u bijna alles vertellen wat u wilt weten over het verkeer van en naar uw website.

Met Google Analytics kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen:

Hoe gebruikers op uw website terechtkomen

Welke content ze tot zich nemen terwijl ze daar zijn

Hoe lang ze op de website blijven

Op welke pagina ze vertrekken

Zoals ik hierboven al zei, is de term deskresearch synoniem met secundair onderzoek. Deze stijl van onderzoek is een toepassing van onderzoek dat oorspronkelijk voor een ander doel is uitgevoerd.

Denk terug aan uw middelbare school of studententijd. Toen u de opdracht kreeg om een whitepaper te schrijven, heeft u waarschijnlijk veel artikelen op Google of studieboeken gebruikt als nuttige bronnen. Die actie was een soort deskresearch.

Deskresearch betekenis

Bij Deskresearch verzamel en analyseert u informatie die al bestaat maar nog niet bij elkaar is verzameld. Deze informatie is te vinden in verschillende informatieve bronnen. Naast het begrijpen van de markt kan het bedrijf ook deskresearch gebruiken om factoren binnen het bedrijf te onderzoeken, zoals verkoopcijfers en financiële gegevens.
  1. Home
  2. Deskresearch

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »