SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een deeplink?

deeplinks

Deeplinks zijn een soort link die gebruikers rechtstreeks naar een app sturen in plaats van naar een website of webshop. Ze worden gebruikt om gebruikers rechtstreeks naar specifieke in-app-locaties te sturen, waardoor gebruikers de tijd en energie besparen om zelf een bepaalde pagina te zoeken, wat de gebruikerservaring aanzienlijk verbetert.

Deeplinking doet dit door een aangepast URL scheme (iOS Universal Links) of een intent URL (op Android-apparaten) op te geven die uw app opent als deze al is geïnstalleerd. Deep links kunnen ook worden ingesteld om gebruikers naar specifieke evenementen of pagina's te leiden, die kunnen worden gekoppeld aan campagnes die u mogelijk wilt uitvoeren.

Waarom zijn deeplinks belangrijk?

Deeplinks produceren een naadloze customer journey die het afhaken vermindert en de kans op een installatie vergroot. Hiermee kunt u geavanceerde campagnes maken en tegelijkertijd een betere gebruikerservaring bieden, waarbij gebruikers met één klik naar uw app worden verplaatst.

Deeplinks creëren ook de mogelijkheid voor eenvoudigere prikkels. Het is eenvoudig om mensen te overtuigen om een nieuwe ervaring te proberen wanneer een potentiële prijs of aanbieding naar hen wordt verzonden via een retargeting campagne.

Gebruik van Deeplinking

Deeplinks worden gebruikt door online marketeers om zowel een naadloze gebruikerservaring te creëren als om de prestaties van een campagne nauwkeurig bij te houden. In de context van gebruikerservaring helpen deeplinks het afhaken te verminderen en de kans op een installatie te vergroten door gebruikers met een enkele klik rechtstreeks naar de gewenste locatie binnen een app te brengen. Hierdoor kunnen marketeers geavanceerdere campagnes maken. Als ze bijvoorbeeld een specifieke functie in een app targeten, kunnen deeplinks gebruikers rechtstreeks naar de juiste pagina brengen. Door deze naadloze gebruikerservaring te creëren, kan in app deeplinks de conversiepercentages en retentiepercentages aanzienlijk verbeteren.

Een ander veelvoorkomend gebruik van deeplinks voor online marketeers is in retargeting campagnes. Als een gebruiker bijvoorbeeld een bepaald product heeft bekeken, kan het gebruik van dynamische retargeting met een deeplink hem direct terugbrengen naar het productscherm voor een naadloze conversie.

In de context van mobiele analyse en attributie bieden deeplinks marketeers gedetailleerdere inzichten in de prestaties van elke campagne. Deeplinks stimuleren niet alleen de betrokkenheid door te linken naar specifieke content, maar u kunt ook de bron van deze conversies volgen. Met een uitgestelde deeplink kan bijvoorbeeld een enkele natuurlijke gebruikersactie de conversie toeschrijven aan een specifieke betrokkenheid.

Uiteindelijk worden deeplinks gebruikt om twijfel bij gebruikers weg te nemen door ze naar een interessante pagina te leiden zonder daar handmatig te hoeven navigeren.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Deeplink

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »