SEO SNEL bedrijfslogo

Crawlen

Wat is Crawlen?

Crawlen

Wat is crawlability en waarom is het zo belangrijk voor SEO?

Als het op SEO aankomt, is crawlability een onderwerp dat niet veel zendtijd krijgt. Dit is jammer, want het is een integraal onderdeel van SEO. Door de crawlbaarheid van uw website te verbeteren, zorgt u ervoor dat Google begrijpt waar uw website over gaat. En als Google begrijpt waar uw site over gaat, zal het u correct indexeren en vindbaar maken.

Wat zijn crawlability en indexability?

Crawlability betekent dat crawlers van zoekmachines links in de content van uw site kunnen lezen en volgen. U kunt ze zien als spiders die talloze links op internet volgen.

Indexability betekent dat u zoekmachines toestaat de pagina's van uw site weer te geven in de zoekresultaten.

Als uw site crawlbaar en indexeerbaar is, is dat uitstekend! Als dit niet het geval is, loopt u mogelijk veel potentieel verkeer mis via de zoekresultaten van Google. En dit verloren verkeer vertaalt zich in verloren leads en gemiste inkomsten voor uw bedrijf.

Wat beïnvloed crawlability en indexability?

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de crawlbaarheid en indexeerbaarheid voor een bepaalde website. Hier zijn er een paar om in gedachten te houden: De structuur van uw website: Bekijk de structuur van uw website. Kunt u vanaf een willekeurige pagina naar de hoofdpagina's van uw website gaan? De meeste mensen zorgen ervoor dat er links naar de hoofdpagina's van de startpagina zijn, maar dat is niet genoeg. U wilt dat mensen gemakkelijk vanuit elk gebied kunnen navigeren. Link indien mogelijk ook naar andere relevante en gezaghebbende websites.

Interne links naar nuttige informatie: als u een servicepagina of blogpost heeft die een onderwerp vermeldt waarover u al ergens anders op uw website hebt geschreven, hyperlink dan het onderwerp binnen die servicepagina of blogpost. Hierdoor kunnen crawlers zien dat uw content met elkaar verband houdt, waardoor ze beter door uw website kunnen navigeren en crawlen en de kans op een juiste indexering groter wordt.

Verouderde of niet-ondersteunde technologieën: er zijn nogal wat vormen van websitetechnologie die niet langer door zoekmachine-bots kunnen worden gecrawld. Zorg ervoor dat u niets gebruikt dat verouderd of niet ondersteund wordt, inclusief maar niet beperkt tot Ajax en JS, die daadwerkelijk verhinderen dat bots de website crawlen. Controleer bovendien al uw programmeertalen om er zeker van te zijn dat ze up-to-date zijn.

Codefouten die toegang tot bots verhinderen: Robots.txt is een tekstbestand dat is gemaakt om bots te instrueren hoe ze op specifieke pagina's van de website kunnen crawlen. Deze tekstbestanden kunnen aan een zoekmachine aangeven of ze wel of niet door moeten crawlen door het gedrag al dan niet toe te staan. In sommige gevallen wilt u misschien niet dat zoekmachines een specifieke pagina indexeren. Maar als u dat doet, moet u ervoor zorgen dat er geen codefouten zijn die dit verhinderen.

Serverfouten en / of gebroken redirects: als u vaak serverfouten en / of gebroken redirects op uw website heeft, zullen uw bezoekers waarschijnlijk weggaan in plaats van door te gaan met proberen de pagina te laden. Dit verhoogt niet alleen uw bouncepercentage, maar voorkomt ook dat crawlers toegang hebben tot uw website content en deze kunnen indexeren. Zorg ervoor dat u deze problemen onmiddellijk oplost.

Crawlability verbeteren

Crawlability maximaliseren? We optimaliseren de sitestructuur waardoor zoekmachines nog beter kunnen crawlen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Crawlen

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »