SEO SNEL bedrijfslogo

Core Update

Een core update is een belangrijke wijziging die Google doorvoert in zijn zoekalgoritme, waardoor de ranking van zoekresultaten kan worden beïnvloed. Deze updates kunnen grote gevolgen hebben voor websites en bedrijven die afhankelijk zijn van organisch verkeer via zoekmachines. In deze tekst zal ik dieper ingaan op wat een core update is, waarom ze worden doorgevoerd en hoe bedrijven hier het beste mee om kunnen gaan.

Wat is een core update?

Een core update is een grote update aan het zoekalgoritme van Google, waardoor de manier waarop zoekresultaten worden gerangschikt kan veranderen. Het is belangrijk om te begrijpen dat een core update niet specifiek gericht is op een bepaalde industrie of type website, maar dat deze alle websites die in de zoekresultaten worden weergegeven, kan beïnvloeden.

Het doel van een core update is om de kwaliteit van de zoekresultaten te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Dit betekent dat Google continu bezig is met het verbeteren van het algoritme, om zo de beste zoekresultaten te kunnen bieden aan de gebruikers.

Waarom worden core updates doorgevoerd?

Google is altijd bezig met het verbeteren van de zoekresultaten en het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring. De zoekmachine wil ervoor zorgen dat gebruikers de meest relevante en nuttige informatie vinden wanneer zij een zoekopdracht invoeren.

Om dit te kunnen bereiken, voert Google regelmatig updates door aan het zoekalgoritme. Dit kan resulteren in veranderingen in de manier waarop zoekresultaten worden gerangschikt en weergegeven. Het doel hiervan is om de zoekresultaten steeds beter af te stemmen op de zoekopdrachten van gebruikers.

Hoe bedrijven hier het beste mee om kunnen gaan

Het is belangrijk voor bedrijven om op de hoogte te blijven van de updates die Google doorvoert, zodat zij hierop kunnen inspelen. Hoewel het niet altijd mogelijk is om precies te weten wat de impact van een core update zal zijn, zijn er wel stappen die bedrijven kunnen nemen om de negatieve impact te beperken.

Hieronder volgen enkele tips die bedrijven kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat hun website zo goed mogelijk presteert na een core update:

Blijf de prestaties van je website monitoren

Het is belangrijk om de prestaties van je website regelmatig te monitoren, vooral na een core update. Hierdoor kun je snel reageren op eventuele veranderingen in de ranking van je website en hierop inspelen. Google Analytics is een goede tool om de prestaties van je website te meten.

Zorg voor hoogwaardige content

Een van de belangrijkste aspecten van een core update is dat Google de nadruk legt op hoogwaardige content. Dit betekent dat bedrijven ervoor moeten zorgen dat hun content van hoge kwaliteit is en dat deze relevant is voor de doelgroep.

Zorg voor een goede gebruikerservaring

Google wil ervoor zorgen dat gebruikers de beste gebruikerservaring hebben wanneer zij zoekopdrachten invoeren.

E-E-A-T (Experience, Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness) is een belangrijk concept voor Google en heeft invloed op de ranking van websites. Zorg ervoor dat je content wordt geschreven door experts in het vakgebied en dat het betrouwbaar en accuraat is. Ook is het belangrijk om te laten zien dat je website en bedrijf een autoriteit zijn op het gebied van het onderwerp.

Verbeter je linkprofiel

Een goede linkstructuur is essentieel voor een goede ranking in Google. Zorg ervoor dat je links van hoge kwaliteit hebt en dat deze relevant zijn voor je website en content. Dit kan worden bereikt door het verkrijgen van links van betrouwbare en autoritaire bronnen en door actief te zijn op sociale media en andere platforms om links te verkrijgen.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Core Update

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »