SEO SNEL bedrijfslogo

Briefing

Wat is een Briefing?

briefing

Het schrijven van een online marketingbriefing is essentieel om uw marketingdoelen af te stemmen op het online marketing bureau dat u inhuurt, evenals alle belanghebbenden die bij het bedrijf betrokken zijn. Het fungeert als een blauwdruk die u de nodige structuur biedt om uw gewenste strategische online marketingdoelen te bereiken. De taak kan een uitdaging zijn, omdat u op bepaalde gebieden waarin u misschien geen expert bent, grondig moet begrijpen.

Wie is uw doelgroep, en waar zijn ze?

Consumenten gebruiken tegenwoordig veel verschillende digitale bronnen om informatie te vinden. Het is belangrijk om te weten welke platforms het populairst zijn bij uw doelgroep. Om echt te begrijpen wie uw klanten zijn en waar ze hun tijd online doorbrengen; geef uw bureau bestaande persona's die uw bedrijf al heeft gemaakt en breng uw klanten tot leven met een persoonlijkheid / identiteit. Dat wil zeggen: een demografische doelgroep zijn vrouwelijke millennials zoals Emma; 28 jaar oud, woonachtig in Amsterdam, geschoold, hogere middenklasse, brengt vijf uur per dag op Instagram door, loopt marathons enz. Als u helemaal opnieuw moet beginnen of uw belangrijkste demografische gegevens moet aanpassen dan, kunt u een beter inzicht van het publiek krijgen door verschillende enquêtes en peilingen te gebruiken. U kunt natuurlijk ook gegevens van SEO SNEL gebruiken om uw persona's te ontwikkelen, aangezien deze gedetailleerde doelgroepdemografieën bevat van merken die vergelijkbaar zijn met die van u.

U kunt efficiënter werken

Bijvoorbeeld effectiever werken, afgezet tegen een afgesproken doelen. Of dat de klant de briefing alleen schrijft of met het bureau werkt of het bureau schrijft de briefing, zoals soms gebeurt, het is een feit dat een goede briefing duidelijke doelen en doelstellingen stelt voor de campagne of het project. Door een duidelijk doel te hebben, kan het bureau creatieve ideeën en productiebenaderingen aanscherpen die alles in beweging zetten voor dat doel.

Duidelijke briefing bespaart tijd en geld

Zonder een duidelijke opdracht komt het bureau binnen de kortste keren bij u terug met de vraag: is dit wat u bedoelde? Nee? Terug naar de tekentafel. Is dit meer wat u in gedachten had? Het bureau komt tot de oplossing, dat geweldige creatieve idee voor de campagne of effectieve UX-oplossing of sociale campagne wanneer de opdracht een deadline heeft. Efficiëntie kan worden bereikt door bureaus te helpen om de eerste keer sneller tot de juiste ideeën te komen, in plaats van de doelen tijdens het proces meerdere keren te veranderen - wat allemaal tijd en geld kost voor zowel het bureau als de klant.

Briefing Betekenis

Een briefing is een document dat wordt gebruikt om besluitvormers een bestuur, een politicus te informeren over actuele kwesties. Het is een duidelijk en beknopt document dat een probleem samenvat en belangrijke stukjes informatie identificeert, zoals een situatie die moet worden aangepakt en de financiële implicaties. Briefings kunnen ook aanbevelingen bevatten over hoe de problemen kunnen worden aangepakt.
  1. Home
  2. Briefing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »