SEO SNEL bedrijfslogo

Bestand

Wat is een Bestand?

bestand

Een bestand is een object op een computer waarin gegevens, informatie, instellingen of opdrachten worden opgeslagen die met een computerprogramma worden gebruikt. In een GUI (grafische gebruikersinterface), zoals Microsoft Windows, worden bestanden weergegeven als pictogrammen die betrekking hebben op het programma dat het bestand opent. De afbeelding is bijvoorbeeld een pictogram dat is gekoppeld aan Adobe Acrobat PDF-bestanden. Als dit bestand op uw computer stond, dubbelklikt u op het pictogram om het te openen in Adobe Acrobat of de PDF-reader die op de computer is geïnstalleerd.

Mappen bieden een methode voor het organiseren van bestanden, net zoals een map papieren documenten in een archiefkast bevat. In feite worden bestanden die tekst bevatten vaak documenten genoemd.

Mappen worden ook wel directories genoemd en worden op de harde schijf (HD) of solid-state drive (SSD) aangemaakt wanneer het besturingssysteem en de applicaties zijn geïnstalleerd. Bestanden worden altijd in mappen opgeslagen. In feite is zelfs het bureaublad van de computer een speciaal soort map die de inhoud op het scherm weergeeft.

Er zijn verschillende soorten bestanden beschikbaar, zoals directorybestanden, gegevensbestanden, tekstbestanden, binaire en grafische bestanden, en deze verschillende soorten bestanden bevatten verschillende soorten informatie. In het computersysteem worden bestanden opgeslagen op harde schijven, optische drives, recordable media of andere opslagapparaten.

In de meeste besturingssystemen moet een bestand worden opgeslagen met een unieke naam binnen een bepaalde bestandsmap. Bepaalde tekens kunnen echter niet worden gebruikt tijdens het maken van een bestand, omdat ze als illegaal worden beschouwd. Een bestandsnaam bestaat uit een bestandsextensie die ook wel een achtervoegsel wordt genoemd. De bestandsextensie bevat twee tot vier tekens gevolgd door de volledige bestandsnaam en het helpt bij het herkennen van het bestandsformaat, het type bestand en de attributen die verband houden met het bestand.

De meeste moderne computersystemen hebben de mogelijkheid om bestanden te beschermen tegen beschadiging of corruptie. Het bestand kan de gegevens bevatten van door het systeem gegenereerde informatie tot door de gebruiker gespecificeerde informatie. Bestandsbeheer gebeurt soms handmatig met de hulp van de gebruiker of met behulp van tools en besturingssystemen van derden.

De basisbewerkingen die op een bestand kunnen worden uitgevoerd, worden hieronder gegeven:

Een bestandsbewerking sluiten of beëindigen

Opstellen van programma's

Lezen van gegevens uit het bestand

Aanmaken van een nieuw bestand

Het bestand openen om de inhoud beschikbaar te maken voor anderen

Wijziging van gegevens of bestandsattributen

Gegevens naar het bestand schrijven

Welke soorten extensies zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten bestandsextensies - veel te veel om allemaal op te noemen - maar hier zijn een paar voorbeelden van veelvoorkomende bestandsextensies die u op uw computer zou kunnen tegenkomen:

DOC / DOCX: een Microsoft Word-document. DOC was de oorspronkelijke extensie die werd gebruikt voor Word-documenten, maar Microsoft veranderde het formaat toen Word 2007 debuteerde. Word-documenten zijn nu gebaseerd op het XML-formaat, vandaar de toevoeging van de "X" aan het einde van de extensie.

XLS / XLSX: - Een Microsoft Excel-spreadsheet.

PNG: Portable Network Graphics, een verliesvrij bestandsformaat voor afbeeldingen.

HTM / HTML: de HyperText Markup Language-indeling voor het online maken van webpagina's.

PDF: het Portable Document Format is ontstaan door Adobe en wordt gebruikt om de opmaak in gedistribueerde documenten te behouden.

JPG is een digitaal afbeeldingsformaat dat gecomprimeerde afbeeldingsgegevens bevat. Met een compressieverhouding van 10: 1 zijn JPG afbeeldingen erg compact. JPG indeling bevat belangrijke afbeeldingsdetails. Dit formaat is het meest populaire beeldformaat voor het delen van foto's en andere afbeeldingen op internet en tussen mobiele gebruikers en pc-gebruikers. Door de kleine bestandsgrootte van JPG afbeeldingen kunnen duizenden afbeeldingen in een kleine geheugenruimte worden opgeslagen. JPG-afbeeldingen worden ook veel gebruikt voor afdruk- en bewerkingsdoeleinden. Afbeeldingen die met CorelDRAW zijn bewerkt, worden meestal in JPG indeling opgeslagen.

Bestand betekenis

Computerbestanden hebben specifieke kenmerken, afhankelijk van het programma waarmee ze zijn gemaakt. Bestandsextensies zijn een manier om de namen van bestanden te labelen, zodat u en uw computer kunnen bijhouden wat ze bevatten.
  1. Home
  2. Bestand

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »