SEO SNEL bedrijfslogo

API

Wat is een API?

API

API staat voor Application Programming Interface, een concept dat overal van toepassing is, van command-line tools tot enterprise Java-code tot Ruby on Rails-webapps. Een API is een manier om programmatisch te communiceren met een afzonderlijke softwarecomponent of bron.

Tenzij u elke regel code helemaal opnieuw schrijft, zult u interactie hebben met externe softwarecomponenten, elk met zijn eigen API. Zelfs als u iets helemaal opnieuw schrijft, heeft een goed ontworpen softwaretoepassing interne API's om code te organiseren en componenten herbruikbaarder te maken. En er zijn talloze openbare API's waarmee u gebruik kunt maken van functionaliteit die elders op internet is ontwikkeld.

Wat een API ook biedt, is een beveiligingslaag

De gegevens van uw telefoon worden nooit volledig blootgesteld aan de server, en evenzo wordt de server nooit volledig blootgesteld aan uw telefoon. In plaats daarvan communiceert elk met kleine pakketjes gegevens en deelt alleen dat wat nodig is, zoals afhalen bestellen. U vertelt het restaurant wat u zou willen eten, ze vertellen u wat ze ervoor terug nodig hebben en dan krijgt u uiteindelijk uw maaltijd.

API's zijn zo waardevol geworden dat ze een groot deel van de inkomsten van veel bedrijven uitmaken. Grote bedrijven zoals Google, eBay, Salesforce.com, Amazon en Expedia zijn slechts enkele van de bedrijven die geld verdienen met hun API's.

API's worden gebruikt voor communicatie tussen diensten

API's worden ook om allerlei andere redenen gebruikt. Als u bijvoorbeeld ooit een Google Maps-object ingesloten heeft gezien in een website, gebruikt die website de Google Maps API om die kaart in te sluiten. Google stelt API's zoals deze bloot aan webontwikkelaars, die de API's vervolgens kunnen gebruiken om complexe objecten rechtstreeks op hun website te plaatsen. Als dergelijke API's niet zouden bestaan, moeten ontwikkelaars mogelijk hun eigen kaarten maken en hun eigen kaartgegevens opgeven om een kleine interactieve kaart op een website te plaatsen.

En omdat het een API is, kan Google de toegang tot Google Maps op websites van derden beheren en ervoor zorgen dat ze deze op een consistente manier gebruiken in plaats van te proberen een rommelig frame in te sluiten dat bijvoorbeeld de Google Maps-website laat zien.

Dit geldt voor veel verschillende online diensten. Er zijn API's voor het aanvragen van tekstvertaling van Google Translate of het insluiten van Facebook-opmerkingen of tweets van Twitter op een website.

De geschiedenis van API's

API's ontstonden in de begintijd van de computer, ruim voor de personal computer. Destijds werd een API doorgaans gebruikt als bibliotheek voor besturingssystemen. De API was bijna altijd lokaal voor de systemen waarop hij werkte, hoewel hij soms berichten tussen mainframes uitwisselde. Na bijna 30 jaar braken API's uit hun lokale omgeving. Tegen het begin van de jaren 2000 werden ze een belangrijke technologie voor de integratie van gegevens op afstand.

Waar staat API voor?

API staat voor Application Programming Interface. In feite is het een soort koppeling waamee u de communicatie tussen digitale systemen kunt optimaliseren. We kunnen een API volledig op maat voor u ontwikkelen.
  1. Home
  2. API

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »